ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE

Pentru ca suntem o companie aflata in dezvoltare continua, avem nevoie de persoane motivate si determinate, capabile sa lucreze intr-un mediu dinamic. Daca ai incredere in tine si crezi in performanta, te invitam alaturi de noi, sa construim impreuna viitorul Microtek.

  • Salariu motivant

  • Tichete de masa

  • Asigurare medicala

  • Transport asigurat

Pentru noi, realizarea parteneriatelor de lunga durata, este foarte importanta. Acest lucru este posibil doar prin pastrarea calitatii la standard inalt si respectarea termenelor de executie si livrare.

Experienta noastra se reflecta in determinarea de care dam dovada cat si meritul de a duce la bun sfarsit fiecare proiect in parte, experienta pe care o impartasim cu mandrie fiecarui nou-venit.

Invata de la cei mai buni! La Microtek ne dezvoltam profesional impreuna. Cautam si sustinem oameni capabili si motivati in domeniul nostru de activitate pe care-l abordam.

Respectam procedurile, normele si reglementarile interne. Suntem permanent antrenati pentru a gestiona proiecte, planuri de actiune cat si situatii de criza.

PROGRAMATOR CNC

DEPARTAMENT PRODUCTIE  •   MAPAL MICROTEK

Compania noastra cauta un programator pentru proiectarea si dezvoltarea de noi produse si asimilarea de noi tehnologii. Este necesar sa proiecteze si sa pregateasca produsele pentru productie, sa coordoneze activitatea tehnologica pe centre de prelucrare CNC noi, din dotarea firmei.

Trimite CV

OPERATOR CNC 

DEPARTAMENT PRODUCTIE   •   MAPAL MICROTEK

Suntem in cautare de operator CNC, care sa pregateasca semifabricatele ce urmeaza a fi masinate in conformitate cu instructiunile de lucru si comanda de productie. Sa monitorizeze procesul, apoi sa utilizeze echipamentele de masura si control in scopul verificarii bunei executii.

Trimite CV

AGENT DE VANZARI

DEPARTAMENT VANZARI   •   MAPAL MICROTEK

Daca esti atras(a) de ideea de a lucra intr-o companie care pune pret pe talent si este dispusa sa investeasca in pregatirea profesionala, ai aptitudini de ascultare si comunicare, dar detii si bune abilitati de lucrul cu calculatorul (MS Office, Outlook etc), atunci te asteptam la noi!

Trimite CV

CANDIDATUL IDEAL

DEPARTAMENT HR   •   MAPAL MICROTEK

Nu te regasesti in joburile pe care le cautam? Ai alte aptitudini si doresti sa lucrezi in cadrul companiei noastre? Nu e nici o problema, te asteptam sa ne trimiti un CV si noi te vom suna pentru un interviu. In echipa noastra va fi loc intotdeauna pentru colegi cu aptitudini exceptionale.

Trimite CV