DEMO METAL este unul dintre cele mai importante evenimente din industria prelucrării metalului ce se desfasoara in Romania.

Este locul în care cei mai importanți furnizori de mașini-unelte, scule, echipamente, accesorii și soluții software pentru industria de prelucrare a metalelor își prezintă ultimele inovații și cele mai noi tehnologii. Conceptul inedit și inovativ al Demo Metal se bazează pe demonstrațiile practice pe echipamentele expuse. Procesele de fabricație și echipamentele pe care se vor face prezentările vor deveni etalon pentru specialiștii vizitatori și vor putea fi o opțiune investițională viabilă pentru companiile din industria românească.

Mapal – Microtek a participat si in acest an in calitate de expozant alaturi de alte companii cu renume precum Bosch, Haas, Siemens, Haimer, BWB, Amari si altii. Evenimentul a fost un succes pentru compania noastra, astfel le multumim clientilor si partenerilor nostri care ne-au trecut pragul standului si ne pregatim cu aceeasi rigurozitate pentru urmatoarele editii si alte evenimente similare.