CINE SUNTEM?

Compania noastra este specializata in producerea de scule speciale si in reascutirea sculelor din carburi metalice si HSS.
De-a lungul anilor am dezvoltat produse speciale si servicii ce oferă solutii variate, in functie de cerintele si nevoile fiecarui client, national sau international.

Mapal – Microtek livreaza intotdeauna eficienta si calitate clientilor sai.

MISIUNEA NOASTRA

Punem in aplicare in mod consecvent ceea ce promitem si lucram pentru a atinge obiectivele si cerintele clientului prin devotament, disponibilitate, punctualitate si flexibilitate. Acestea sunt valorile pe care le impunem si ne recomanda ca fiind un partener de incredere.

VIZIUNEA NOASTRA

Construim parteneriate de lunga durata cu clientii nostri, bazate pe incredere, consecventa si calitatea produselor si serviciilor noastre. Din dorinta de a ne arata respectul fata de client ne-am imbunatatit in mod continuu, pastrand standardele ridicate.

CERTIFICARE ISO

Compania noastra dispune de certificare de calitate ISO 9001:2015 pentru “Proiectare, productie si comercializare de scule pentru prelucrarea metalului”.

Vezi certificat »

Partenerii si clientii nostri

ULTIMELE NOUTATI

Demo Metal 2019

June 19th, 2019|0 Comments

Standul MAPAL-MICROTEK va putea fi vizitat in perioada 5-8 Noiembrie la Expozitia Demo Metal Brasov, organizat in incinta Lux [...]

Metal Show & TIB 2019

May 18th, 2019|0 Comments

Dinamismul si evolutia pietei industriale din România, au creat premisele organizarii in cadrul targului METAL SHOW &TIB, a [...]