GARANTIA PRODUSELOR

Mapal РMicrotek garanteaza ca toate  produsele vandute sunt lipsite de defecte ale materialului sau de productie. Mapal РMicrotek va inlocui sau repara orice produs care nu respecta conditiile de calitate. Garantia nu se aplica produselor care au fost distruse, folosite incorect, supuse unor accidente sau utilizate mai mult decat durata lor normala de functionare. Toate solicitarile referitoare la garantie trebuie adresate distribuitorului de la care au fost cumparate. Produsul returnat, aflat in garantie, trebuie insotit de informatiile complete despre cum a fost utilizat produsul.

INFORMATII DESPRE COMANDA

Toate produsele au numere de catalog distincte. Va rugam sa folositi aceste numere pentru comandarea produselor, deoarece ne ajuta sa economisim timp si sa minimizam erorile. Comenzile pot fi trimise prin e-mail sau pe fax.

ASCUTIREA

Sculele ascutite sunt foarte eficiente. Economia si viata prelungita a sculei, poate fi asigurata prin inlocuirea sculei tocite imediat ce uzura este evidenta, cu o scula noua sau ascutita. Sculele uzate se pot returna la firma Mapal – Microtek, care asigura contra cost serviciul de ascutire.

MASURI DE SIGURANTA

Ascutirea sau folosirea in alte scopuri a sculelor, poate produce praf si fum periculos pentru sanatatea dumneavoastra. Pentru a evita orice efect daunator sanatatii, cititi datelele referitoare la materialul de prelucrat corespunzator si lichidele utilizate in procesul de taiere. De asemenea, folositi ventilatia adecvata si protectia corespunzatoare.
Sculele utilizate pentru taiere se pot sfarama cand se sparg. De aceea este recomandat sa utilizati ochelari de protectie adecvati, atunci cand va aflati in apropierea lor.

RETURNAREA BUNURILOR

Sculele nu pot fi returnate fara acordul prealabil al firmei Mapal – Microtek.
Orice marfa returnata contra cost, poate fi subiectul unei taxe de returnare.

RECLAMATII

Toate reclamatiile referitoare la lipsuri, distrugeri sau pierderi de scule, vor fi adresate in termen de 10 zile de la data emiterii facturii fiscale.